Изграждане на асфалтови пътища

Изграждане на пътната настилка като сложен и многоетапен процес, включва редица дейности.

Сред тях са:

  • Подготвителна работа (почистване на района от дървета, храсти, ненужни съоръжения и комуникации);
  • Изкопни работи (изкопни, така наречените земни корита, запечатване и укрепване на дъното изграждане на насипи);
  • Полагане на комунални услуги;
  • Устройство по асфалтовата база със слой от големи материали, дребен чакъл, пясък, павета;

За най-дори цени за асфалтиране на пътища, дворове и паркинги в София се обадете на тел.: 088 245 74 39

Маркиране на прилежащата територия:

Процесът на полагане на асфалт зависи не само от професионалистите, но и от качеството на оборудване и материали, а също така и от метеорологичните условия. В студения сезон е важно да се помни, че асфалта е от топлите продукти, които лесно замръзват и затова е важно да се работи с тях експедитивно. От значение е и качеството на влажността на покритие и влияние. Дъждът не е препоръчителен за време на полагане на асфалта.

Полагане на асфалт в дворове на достъпна цена:

Асфалтът е много популярен не само в строителството и ремонта на пътища. Това покритие също така изискват изграждане на малки и големи площи, обновяване на местния район. Нашата компания "razbivachi.eu" предлага висококачествени услуги на достъпни цени. Сред тях са:

  • Асфалтови подложки;
  • Асфалтиране на малки площи;
  • Асфалтови паркоместа;
  • Тротоарни области, вили и т.н.

Стъпка по стъпка и нашата фирма създава стриктен стил на работа и се придържа към подреждащата технология. Такава дава възможност на нашите клиенти да осигурят надеждна и висококачествена асфалтова настилка. В зависимост от очакваното натоварване на острието, един или няколко подредени слоеве и използване на съвременни технологии се постига възможност за уплътняване 3-4 пъти по-висока от тази на някои по-стари предшественици. В случай на поставяне на малки площи, предназначени за пешеходци, използвани автомобили или за паркинги и зони, където се предполага, че трафика от превозни средства расте, асфалтовата настилка е чудесна алтернатива.

Разходи за асфалтиране:

Полагане на асфалт цена може да бъде труден, дълъг и доста скъп процес, така че е важно да изберете надежден изпълнител да не плащат допълнително.

Цените за услугите на нашата компания "razbivachi.eu" са ниски и предлагат цялостен подход за решаване на проблеми. С наличието на високо производителна техника и квалифициран персонал, с нас спестявате само с помощта на поръчване на пълен пакет от услуги.

За редовни клиенти имаме гъвкава система на отстъпки и специални оферти, включващи: